szabadság próba
A felhasználó élmény javítása érdekében, oldalunkon ”Sütiket” helyeztünk el. Az oldal használatával ezek automatikusan elfogadásra kerülnek. Kattints az OK-ra a sáv bezárásához.

Olasz sajtkészítő tanfolyam

Írta Sajt Tanfolyam 0 Hozzászólás Tanfolyamaink, Újdonságok,

Olasz sajt készítő tanfolyam! (haladó szint)

Olasz tanfolyamunkra gyakorló sajt készítőket várunk akik már egy ideje gyakorolják a sajtkészítés fortélyait és szeretnék elméleti és gyakorlati tudásukat mélyíteni.

A belépő mindenkinek egy saját maga által készített kedvenc sajt.

 

A tanfolyam részvevői megtanulhatják a gyakorlatban:

Provolone

Pekorino

Crescenza

Reszelnivaló parmezán jellegű sajt

Elméleti tananyag:

- A tej ősszetétele

- Tej tulajdonságai: fizikai, kémiai, biológiai és biokémiai

- Mikrobiológia: penészek, élesztők, bakktériumok

- Mikróbák szaporodása a tejben

- Sajtok érési folamatai

 

Természetesen, amit nálunk elkészítesz haza is viheted.

Haladó tanfolyamunk alatt teát, kávét, ásványvizet, szörpöt, ebédet és nassolni valókat biztosítunk.

A sajtműhelyünkbe maximum 10 embert tudunk fogadni a sajtkészítés fortélyainak alapos elsajátítása érdekében ezért a csoportok limitált létszámúak.

Tanfolyamok helyszíne: Budapesten 16. kerületben

Leendő sajtkészítőinknek kóstolóval is kedveskedünk. :)

A tanfolyamonvaló részvétel lehetőségét webáruházunkban megvásárolhatod.

 

http://sajttanfolyam.hu/telekamra-webaruhaz/tanfolyamok?product_id=376

 

 

Szeretettel várunk!

Adrienn és Gábor