Digitális maghőmérő

Digitális maghőmérő

Ask Question

Digitális maghőmérő

Sajt és tejtermék készítésekor fontos, hogy pontosan beállított hőmérsékletű tejjel tudjunk dolgozni, mert a felhasznált baktérium kultúrák akkor tudnak jól dolgozni és

a kívánt tejterméket, ízvilágot létrehozni.

A legalkalmasabb erre a célra egy beszűró hőmérő, maghőmérő, mert egy tizedes pontossággal mér, nem kerekíti túlzottan a mért értéket.


A mérést az eszköz fém része végzi, nem szükséges mélyen a tejbe meríteni, az elektronikiai rész NEM VÍZÁLLÓ.

A tejhőfok méréshez folyamatos kevergetés ajánlott!

Sajtkészítéshez szükséges eszközök árvételi lehetőségei


Házhoz szállítás: Megrendelt eszközök 1-2 munka nap alatt  kézbesírésre kerülnek.
Személyes átvétel: : telefonos egyeztetés alapján: 06302706806  XVI. kerületben Gáspár u. 6 szám alatt.

  • Cikkszám: mero01
  • Hűségpont: 5
  • Készlet információ: Készleten
  • 2 800Ft
  • Nettó: 2 800Ft
  • Hűségpontok: 52