A felhasználó élmény javítása érdekében, oldalunkon ”Sütiket” helyeztünk el. Az oldal használatával ezek automatikusan elfogadásra kerülnek. Kattints az OK-ra a sáv bezárásához.
Agrár coaching Csepcsányi Adrienn vagyok, agrármérnök és ICF coaching tag.A mezőgazdasági termelés rengeteg felkészültséget igényel. Gazdasági szempon...
Olasz sajt készítő tanfolyam! (haladó szint)Olasz tanfolyamunkra gyakorló sajt készítőket várunk akik már egy ideje gyakorolják a sajtkészítés fortély...
Háromnapos mindent a sajtokról tanfolyam!Szereted a sajtokat és magad szeretnéd elkészíteni az egészséges finomságokat, tejtermékeket a szeretteidnek...
Ajándék kupon sajt jészítő tanfolyamunkra jó ajándék lehet egyik kedves sajt kedvelő ismerősödnek.A kuponok egy évig érvényesek és az ajándékozott szá...
Köszöntünk Telekamra Sajtműhely oldalán! A Telekamra sajtműhely családi vállalkozásként indult azzal a céllal, hogy a tanyánk mezőgazdaságból eredő te...
Telekamra Sajtműhely
Szeretnénk betekintést nyújtani nektek a sajtkészítés világába, bebizonyítva, hogy a sajtkészítés nem is olyan nagy ördöngősség.
...
Sajtkészítő tanfolyamok egész évben Tanfolyamjaink célja Szeretnénk betekintést mutatni nektek a sajt készítés világába, bebizonyítva, hogy a sajtkés...
Hogyan lesz a tejből sajt? A folyékony tejnek át kell alakulnia egy szilárdabb halmazállapotú anyaggá, (géllé) sajttá. Mikor sajtot készítünk az a cél...
Baktérium kultúrák, színtenyészetek, mért szükségesek a sajt készítéshez? Sajtkészítéskor nem csak az a cél ,hogy a tejből egy sajt alakot hozzunk lét...
Sajtkészítés részletesen Sajtkészítéshez akkora űtartalmú edényt használjunk ahány liter tejet fel szeretnénk dolgozni, mert így jobban fogja tartani ...