-
Az Ön kosara üres!
Háromnapos mindent a sajtokról tanfolyam!
Szereted a sajtokat és magad szeretnéd elkészíteni az egészséges finomságokat, tejtermékeket a szeretteidnek?
Esetleg állattartó gazda vagy és nem tudod a lépcsőfokokat hogyan juthatsz el a kézműves sajtkészítés világába?
Ezt a tanfolyamot akkor neked találták ki!
3 nap alatt megtanítjuk, hogy egy egyszerű konyhában, hogyan tudsz parenyica sajtot vagy akár trappistát készíteni.
A tanfolyam részvevői megtanulhatják a gyakorlatban:
házi joghurt
fűszeres sajt
krémsajt
orda, orda sajt, rikotta, rikotta sajt
gyúrt sajtok: parenyica, mozarella
tejföl, tejszín, író
trappista sajt
túró (lemezes vegyes alvasztású és rögös túró) elkészítését valamint
a sajt füstöléseket és egyéb sajtkészítő turpisságokat.
Elméleti tananyag:
- A tej általános tulajdonságai
- Tej összetétele sajtkészítés és élettani szerepe szerint
- Nyers tej kezelése, hőkezelése és tárolása
- Sajt fajták csoportosítása
- Sajtkészítés ABC-je, sajtok készítésének folyamata, sajtok sózása, érlelése
Természetesen, amit nálunk elkészítesz haza is viheted.
Három napos tanfolyamunk alatt teát, kávét, ásványvizet, szörpöt, ebédet és nassolni valókat biztosítunk.
A sajtműhelyünkbe maximum 10 embert tudunk fogadni a sajtkészítés fortélyainak alapos elsajátítása érdekében ezért a csoportok limitált létszámúak.
Tanfolyamok helyszíne: Budapesten 16. kerületben
Leendő sajtkészítőinknek kóstolóval is kedveskedünk. :)
A tanfolyamonvaló részvétel lehetőségét webáruházunkban megvásárolhatod.
http://sajttanfolyam.hu/telekamra-webaruhaz/sajtkeszito-tanfolyamok/3-napos-tanfolyam
2 napos hétvégi sajtkészítő tanfolyam :
http://sajttanfolyam.hu/telekamra-webaruhaz/sajtkeszito-tanfolyamok?product_id=337
Szeretettel várunk!
Adrienn és Gábor