A felhasználó élmény javítása érdekében, oldalunkon ”Sütiket” helyeztünk el. Az oldal használatával ezek automatikusan elfogadásra kerülnek. Kattints az OK-ra a sáv bezárásához.

Parenyica, Mozzarella készítő tanfolyam

Parenyica, Mozzarella készítő tanfolyam

Ask Question

Parenyica, Mozzarella készítő tanfolyam

Gyúrt sajt ( parenyica, mozzarella) készítő tanfolyam.

Egy egyszerű pihentetett sajt tészta meleg vizes fürdő után megformálásra kerül.

Tanfolyamon elméleti és gyakorlati ismeretekkel gazdagodhatsz  elvégzése után biztonsággal tudsz otthon  parenyica sajtot készíteni mert alkalmatok lesz minden folyamatot saját kezűleg is megtapasztalni.

Továbbá az orda, rikotta készítést is meg tanítjuk neked a vissza maradt savóból és a savó hasznosítási lehetőségeit.
Tanfolyamom készített sajtot haza
is vihetitek.
Sajt műhelyünkbe maximum 10 embert tudunk fogadni a sajtkészítés fortélyainak alapos elsajátítása érdekében ezért a csoportok limitált létszámúak.

Tanfolyamok helyszíne: Budapesten 16. kerületben


Tanfolyamok hossza : 3-4 óra


Tanfolyamaink alatt teát, kávét, ásványvizet, szörpöt, biztosítunk.


Szeretettel várunk!

Adrienn és Gábor






Tanfolyam információk
Időtartam / Óraszám 4 óra
Kezdés időpontja 14:00
  • Cikkszám: tk-tanfp1
  • Hűségpont: 15
  • Készlet információ: Készleten
  • 9 000Ft
  • Nettó: 7 087Ft
  • Hűségpontok: 160

Válaszd ki a számodra megfelelőt.