A felhasználó élmény javítása érdekében, oldalunkon ”Sütiket” helyeztünk el. Az oldal használatával ezek automatikusan elfogadásra kerülnek. Kattints az OK-ra a sáv bezárásához.

Gomolya, Parenyica, Mozzarella, Orda (rikotta) készítő tanfolyam

Gomolya, Parenyica, Mozzarella, Orda (rikotta) készítő tanfolyam

Ask Question

Gomolya, Parenyica, Mozzarella, Orda (rikotta) készítő tanfolyam 


- Gomolya a legegyszerűbben elkészíthető friss vagy félkemény sajt, amely lehet natúr ízesített vagy akár füstölt is


- Gyúrt sajt ( parenyica, mozzarella)

Egy egyszerű pihentetett sajt tészta meleg vizes fürdő után megformálásra kerül.

Tanfolyamon elméleti és gyakorlati ismeretekkel gazdagodhatsz  elvégzése után biztonsággal tudsz otthon  parenyica sajtot készíteni mert alkalmatok lesz minden folyamatot saját kezűleg is megtapasztalni.


Továbbá az orda, rikotta készítést is meg tanítjuk neked a vissza maradt savóból és a savó hasznosítási lehetőségeit.


Tanfolyamon elméleti és gyakorlati ismeretekkel gazdagodhatsz  elvégzése után biztonsággal tudsz otthon gomolya sajtot készíteni mert alkalmatok lesz minden folyamatot saját kezűleg is megtapasztalni.


Tanfolyamom készített sajtot haza
is viszitek :)
Sajt műhelyünkbe maximum 10 embert tudunk fogadni a sajtkészítés fortélyainak alapos elsajátítása érdekében ezért a csoportok limitált létszámúak.

Tanfolyamok helyszíne: Budapesten 16. kerületben


Tanfolyamok hossza : 8  óra


Tanfolyamaink alatt teát, kávét, ásványvizet, szörpöt, biztosítunk.


Szeretettel várunk!

Adrienn és Gábor












Tanfolyam információk
Időtartam / Óraszám Tanfolyam hossza 3-4 óra
Kezdés időpontja Kezdés időpontja 14:00
  • Cikkszám: tk-tanfg1
  • Hűségpont: 16
  • Készlet információ: Készleten
  • 15 000Ft
  • Nettó: 11 811Ft
  • Hűségpontok: 160

Válaszd ki a számodra megfelelőt.