szabadság próba
A felhasználó élmény javítása érdekében, oldalunkon ”Sütiket” helyeztünk el. Az oldal használatával ezek automatikusan elfogadásra kerülnek. Kattints az OK-ra a sáv bezárásához.

Kétnapos haladó sajtkészítő tanfolyam

Írta Sajt Tanfolyam 0 Hozzászólás Tanfolyamaink, Újdonságok,

Feta,  Camembert, Bryndza sajtkészítő  tanfolyam (haladó szint)

Egy napos  tanfolyamunkra gyakorló sajt készítőket várunk akik már egy ideje gyakorolják a sajtkészítés fortélyait és szeretnék elméleti és gyakorlati tudásukat mélyíteni.

A belépő mindenkinek egy saját maga által készített kedvenc sajt.                        

 

A tanfolyam részvevői megtanulhatják a gyakorlatban:

Feta

Camembert

Bryndza

Burrata
 

Elméleti tananyag:

- A tej ősszetétele

- Tej tulajdonságai: fizikai, kémiai, biológiai és biokémiai

- Mikrobiológia: penészek, élesztők, bakktériumok

- Mikróbák szaporodása a tejben

- Sajtok érési folamatai

 

Természetesen, amit nálunk elkészítesz haza is viheted.

Haladó tanfolyamunk alatt teát, kávét, ásványvizet, szörpöt, ebédet és nassolni valókat biztosítunk.

A sajtműhelyünkbe maximum 10 embert tudunk fogadni a sajtkészítés fortélyainak alapos elsajátítása érdekében ezért a csoportok limitált létszámúak.

Tanfolyamok helyszíne: Budapesten 16. kerületben

Leendő sajtkészítőinknek kóstolóval is kedveskedünk. :)

A tanfolyami részvétel lehetőségét webáruházunkban megvásárolhatod.

 

http://sajttanfolyam.hu/telekamra-webaruhaz/tanfolyamok/parenyica-mozzarella-kesz%C3%ADto-tanfolyam

 

 

Szeretettel várunk!

Adrienn és Gábor