-
Az Ön kosara üres!
Gomolya, Parenyica, Mozzarella, Orda (rikotta) készítő tanfolyam
- Gomolya a legegyszerűbben elkészíthető friss vagy félkemény sajt, amely lehet natúr ízesített vagy akár füstölt is
- Gyúrt sajt ( parenyica, mozzarella)
Tanfolyamon elméleti és gyakorlati ismeretekkel gazdagodhatsz elvégzése után biztonsággal tudsz otthon parenyica sajtot készíteni mert alkalmatok lesz minden folyamatot saját kezűleg is megtapasztalni.
Továbbá az orda, rikotta készítést is meg tanítjuk neked a vissza maradt savóból és a savó hasznosítási lehetőségeit.
Tanfolyamon elméleti és gyakorlati ismeretekkel gazdagodhatsz elvégzése után biztonsággal tudsz otthon gomolya sajtot készíteni mert alkalmatok lesz minden folyamatot saját kezűleg is megtapasztalni.
Tanfolyamom készített sajtot haza is viszitek :)
Sajt műhelyünkbe maximum 10 embert tudunk fogadni a sajtkészítés fortélyainak alapos elsajátítása érdekében ezért a csoportok limitált létszámúak.
http://sajttanfolyam.hu/telekamra-webaruhaz/tanfolyamok/gomolya-sajtkeszito-tanfolyam
Tanfolyamok helyszíne: Budapesten 16. kerületben
Tanfolyamok hossza : 8 óra
Tanfolyamaink alatt teát, kávét, ásványvizet, szörpöt, biztosítunk.
Szeretettel várunk!
Adrienn és Gábor