-
Az Ön kosara üres!
Parenyica, Mozzarella készítő tanfolyam
Gyúrt sajt ( parenyica, mozzarella) készítő tanfolyam.
Egy egyszerű pihentetett sajt tészta meleg vizes fürdő után megformálásra kerül.
Tanfolyamon elméleti és gyakorlati ismeretekkel gazdagodhatsz elvégzése után biztonsággal tudsz otthon parenyica sajtot készíteni mert alkalmatok lesz minden folyamatot saját kezűleg is megtapasztalni.
Továbbá az orda, rikotta készítést is meg tanítjuk neked a vissza maradt savóból és a savó hasznosítási lehetőségeit.
Tanfolyamom készített sajtot haza is vihetitek.
Sajt műhelyünkbe maximum 10 embert tudunk fogadni a sajtkészítés fortélyainak alapos elsajátítása érdekében ezért a csoportok limitált létszámúak.
Tanfolyamok helyszíne: Budapesten 16. kerületben
Tanfolyamok hossza : 3-4 óra
Tanfolyamaink alatt teát, kávét, ásványvizet, szörpöt, kínálunk.
Sajt kóstolóval is kedveskedünk. :)
A tanfolyamonvaló részvétel lehetőségét webáruházunkban megvásárolhatod.
http://sajttanfolyam.hu/telekamra-webaruhaz/sajtkeszito-tanfolyamok?product_id=285
Szeretettel várunk!
Adrienn és Gábor