A felhasználó élmény javítása érdekében, oldalunkon ”Sütiket” helyeztünk el. Az oldal használatával ezek automatikusan elfogadásra kerülnek. Kattints az OK-ra a sáv bezárásához.

Köszöntő!

Írta Sajt Tanfolyam 2017-12-04 0 Hozzászólás Csepcsányi birtok,

Köszöntünk Telekamra Sajtműhely oldalán!

 

A Telekamra sajtműhely családi vállalkozásként indult azzal a céllal, hogy a tanyánk mezőgazdaságból eredő termékeit megízleltessük , illetve gyakorlati elméleti és éltmódbeli tudásunkat megismertessük az érdeklődökkel.

Mai világunkban az élelmiszereinkhez túl sok az adalékanyagot, állományjavítót és egyéb felesleges anyagot tesznek hozzá azért, hogy minnél kevesebb anyagból minnél több profitot tudjanak előállítani.

Az embereknek nehéz kikerülniük a felesleges adalék anyagokat amik nem egészséget hoznak hanem betegséget és a szervezet korai elöregedését okozzák. A lyukakat pedig gyógyzserekkel tömjük be. Fontosnak tartom az embereket felvilágosítani arról, hogy próbáljanak minnél egészségesebb és tiszta élelmiszereket fogyasztani, hiszen genetikailag ami a génjeinkben van az adott, de a környezeti hatások befolyásolják az életünk hosszát és ebben az élelmiszerek minősége nyom a legtöbbet a latba.

Én tiszta szívvel tudom ajánlani házi készítésű termékeinket!
 

Valamint azt is fontosnak tartom , hogy az ember, amit tud, készítse el hagyományos módszerekkel maga, hiszen ha a nagymamáink meg tudták tenni akkor mi is! Kézzel készíthetünk akár veteményest a családnak, vagy szappant  -hiszen a kozmetikumok, tisztítószerek is nagy mértékben mérgeznek minket,-  és persze házi sajt készítése friss tiszta tehéntejből is könnyen elsajátítható.