Olasz sajtok haladó kétnapos sajttanfolyam
Ask Question
Olasz sajt készítő tanfolyam!
Haladó tanfolyamunkra gyakorló sajt készítőket várunk akik már egy ideje gyakorolják a sajtkészítés fortélyait és szeretnék elméleti és gyakorlati tudásukat mélyíteni.
A belépő mindenkinek egy saját maga által készített kedvenc sajt.
A tanfolyam részvevői megtanulhatják a gyakorlatban:
Provolone
Scamorza
Pekorino
Crescenza
Reszelnivaló parmezán jellegű sajt
Elméleti tananyag:
- A tej ősszetétele
- Tej tulajdonságai: fizikai, kémiai, biológiai és biokémiai
- Mikrobiológia: penészek, élesztők, bakktériumok
- Mikróbák szaporodása a tejben
- Sajtok érési folamatai
Természetesen, amit nálunk elkészítesz haza is viheted.
Haladó tanfolyamunk alatt teát, kávét, ásványvizet, szörpöt, ebédet és nassolni valókat biztosítunk.
A sajtműhelyünkbe maximum 10 embert tudunk fogadni a sajtkészítés fortélyainak alapos elsajátítása érdekében ezért a csoportok limitált létszámúak.
Tanfolyamok helyszíne: Budapesten 16. kerületben
Leendő sajtkészítőinknek kóstolóval is kedveskedünk. :)
A tanfolyamonvaló részvétel lehetőségét webáruházunkban megvásárolhatod.
Szeretettel várunk!
Adrienn és Gábor
Tanfolyam információk | |
Kezdés időpontja | Péntek: 10:00 / Szombat: 10:00 / Vasárnap: 9:00 / |