Kétnapos sajtkészítő tanfolyam
Ask Question
Answer
Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek! |
|
Tanfolyamainkon elméleti és gyakorlati ismeretekkel gazdagodnak a résztvevők. Elvégzésük után biztonsággal tudnak otthon sajtot készíteni mert lesz alkalmuk minden folyamatot saját kezűleg is megtapasztalni.
A tanfolyam részvevői megtanulhatják gyakorlatban:
- Gomolya sajt
Gomolya a legegyszerűbben elkészíthető friss vagy félkemény röglyukas sajt, amely lehet natúr ízesített vagy akár füstölt is!
- Parenyica, Mozzarella (gyúrt sajt)
Egyszerű pihentetett sajt tészta meleg vizes fürdő után megformálásra kerül.
- Trappista sajt
Magyarországon a legelterjedtebb utómelegítéssel készülő félkemény, erjedési lyukas sajt.
Továbbá az orda, rikotta készítést is meg tanítjuk a vissza maradt savóból.
Bemutatjuk a sajt füstőlést és egyéb sajtkészítő turpisságokat.
Elméleti tananyag:
- A tej általános tulajdonságai
- Tej összetétele sajt készítés és élettani szerepe szerint
- Nyers tej kezelése, hőkezelése és tárolása
- Sajt fajták csoportosítása
- Sajt készítés ABC-je, sajtok készítésének folyamata, sajtok sózása, érlelése
Természetesen, amit nálunk elkészítesz haza is viheted.
Három napos tanfolyamunk alatt teát, kávét, ásványvizet, szörpöt, és nassolni valókat biztosítunk.
Sajt
műhelyünkbe maximum 10 embert tudunk fogadni a sajtkészítés
fortélyainak alapos elsajátítása érdekében ezért a csoportok limitált
létszámúak.
Tanfolyamok helyszíne: Budapesten 16. kerületben
Leendő sajt készítőinknek sajt kóstolóval is kedveskedünk. :)
Szeretettel várunk!
Adrienn és Gábor
Tanfolyam információk | |
Időtartam / Óraszám | 2 nap: 2 x 7 óra |
Kezdés időpontja | szombat: 10:00 vasárnap: 9:00 |
Kétnapos sajtkészítő tanfolyam!
2 nap.
Expressz tudás.
Sok sok finomság.
Jókedv, jó emlékek és egy remek csapat.
Otthonra: 1 nagy batyu megtömve elkészített sajtokkal és tejtermékekkel valamint használható alapos tudásanyaggal.
- Cikkszám: tk-tanf2n
- Hűségpont: 50
- Készlet információ: Készleten
- 36 000Ft
- Nettó: 36 000Ft
- Hűségpontok: 500
Válaszd ki a számodra megfelelőt.
Egynapos sajtkészítő tanfolyam: Gomolya, Parenyica, Mozzarella, Orda (rikotta) készítése
Gomolya, Parenyica, Mozzarella, Orda (rikotta) készítő tanfolyam - Gomolya a legegyszerűbben el..
Sajtkészítő kupon egy napos tanfolyamra
Lehetőségetek van sajt készítő tanfolyamainkkal meglepni szeretteiteket!Ajánljuk figyelmetekbe Gomol..
Sajtkészítő kupon három napos kezdő tanfolyamra
Lehetőségetek van sajt készítő tanfolyamainkkal meglepni szeretteiteket!Ajánljuk figyelmetekbe: Háro..
1,5 kg-os sajtforma
1,5 kg-os sajtformaSajt készítése során fontos a sajt típusának megfelelő sajtforma kiválasztása, ..
Kétnapos haladó tanfolyam
Kétnapos haladó sajtkészítő tanfolyamHaladó egy napos tanfolyamunkra gyakorló sajt készítőket..
Hansen CHN 11 baktérium (Gomolya, Trappista) kis adagok
Hansen CHN 11 kultúraGomolya , Trapista vagy kontinentális sajtok készítésére10l tejhez: 0,2g ..
Hansen STI 12 baktérium (Gyúrt sajtokhoz)
Hansen STI-12 kultúra, gyúrt sajtokhozParenyicához, Mozzarellához baktérium kultúra10l tejhez: 0,35g..
Hansen CHN 11 baktérium (Gomolya, Trappista)
Hansen CHN 11 kultúraGomolya , Trappista vagy kontinentális sajtok készítésére10l tejhez: 0,2g..
Hansen STI 12 baktérium (Gyúrt sajtokhoz) kis adag
Hansen STI-12 kultúra, gyúrt sajtokhozParenyicához, Mozzarellához baktérium kultúra10l tejhez: 0,3g ..
Sajtkészítő kupon hétvégi sajtkészítő tanfolyamra
Sajtkészítő kupon hétvégi sajtkészítő tanfolyamraLehetőségetek van sajt készítő tanfolyamainkkal meg..
Telekamra vásárlási utalvány
Telekamra vásárlási utalvány tetszőleges értékben, amely beváltható forgalmazott termékeinkre valami..
Sajtkészítő eszköz alapcsomag
A csomag tartalma:-Chy-Max Plus Folyékony Tejoltó 50 ml (60-120 liter tej feldolgozására)-Chn 11 Bak..
Hansen DCC 260 (gouda, edami)
Hansen DCC 260 intenzíven savanyító, sok gázt és aromát termelő, érlelő komponenseket is tartalmaz..